Alulux CD 150
Demo Banner1Het CD 150 rolluik van Alulux kenmerkt zich door de zwaardere lamellen. Hierdoor is de CD 150 lamel sterker en beter bestendig tegen invloeden van buitenaf. Door deze eigenschappen kan het rolluik in een grotere oppervlakte worden uitgevoerd dan andere rolluiken.

Er is zelfs een speciale verzwaarde rechte onderlijst ontwikkeld om het CD 150 rolluik eer aan te doen. Ook de CD 150 wordt standaard geleverd met Silent Fin geleiders. Bent u op zoek naar een krachtig rolluik voor een groot oppervlak? Dan is de CD 150 uw keuze.

Voordelen

 • Beveiligt uw bezit
  - Inbraakvertragend
  - Inkijkwerend
   
 • Biedt privacy en rust
  - Geluiddempend
  - Weerbestendig
  - Lichtregulerend
  - Inkijkwerend
  - Insectenwerend
   
 • Isoleert uw woning
  - Energiebesparend
  - Warmte en kou isolatie
  - Weerbestendig

Technische specificaties

Maximale breedte 3500 mm
Maximale hoogte 2700 mm
Lamelhoogte 40 mm
Lameldikte 8,7 mm
Kastvorm Afgeschuind (45°), Rond
Onderlijst CD 150 Recht
Beschikbare kleuren Overzicht

Varimaxx 2.0

Rolluiken zijn al jaren een vrijwel onveranderd product. Dit omdat een rolluik een duidelijke functie heeft. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte is voor innovatie door bijvoorbeeld productontwikkeling. Voor zowel monteur als eindgebruiker.

Om het assembleren en monteren van rolluiken makkelijker te maken is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw systeem. Na een uitgebreide ontwerp- en testfase is daar het Alulux Generation 2.0 systeem uit voortgekomen.